Trimsalon Stephanie
Trimsalon Stephanie
Moerkapelse Zijde 28
2751 DL Moerkapelle
Tel: 06-41261605
info@trimsalonstephanie.nl
 

Contact

Adres:
Moerkapelse Zijde 28
2751 DL Moerkapelle
tel. 06 - 41261605


Ik werk alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag en vrijdag bellen van 9:00 tot 17:00 uur en op donderdag middag en in de oneven weken op zaterdag. Het is mogelijk dat ik de telefoon niet kan opnemen (bijv. wanneer er een hond in bad staat). Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo snel mogelijk terug. Of stuur mij een sms of whats app bericht, deze probeer ik elke dag te beantwoorden.

 

Houd bij het maken van een afspraak rekening met wachttijden, deze kunnen verschillen van een week tot soms langer dan een maand (dit ligt aan de periode waarin u een afspraak wilt maken). In de lente en in de zomer is het altijd extra druk in de salon! Wees er dus optijd bij en wacht niet met met het maken van een afspraak tot het moment dat het dier echt nodig is en klitten begint te krijgen.
 

  • Werktijden:
  • Maandag: van 9:00 uur tot 17:00 uur
  • Dinsdag : Gesloten
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: van 14:00 uur tot 16:30 uur
  • Vrijdag : van 09:00 uur tot 13:30 uur (beperkt)
  • Zaterdag : de oneven weken van 9:30 uur tot 18:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Ik adviseer om bij het ophalen van uw dier altijd meteen een vervolgafspraak te maken, dit om te voorkomen dat er geen plek meer is wanneer u kort van te voren belt voor een afspraak.


De trimsalon bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis (van mijn ouders) en heeft een aparte ingang. Kom via de Kerkstraat achterom! Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Kerkstraat; deze straat grenst aan de achtertuin (ingang bij het blauwe hek). 


U dient bij het ophalen van uw dier contant of met pin af te rekenen

Annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren, bij afzeggingen op de dag van de afspraak zelf of bij  het vergeten of niet komen opdagen op afspraak ben ik genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.