Katten:

In 2009 heb ik een cursus katten trimmen gevolgd en het hierbij horende certificaat behaald. Trimsalon Stephanie heeft ruim 14 jaar ervaring met het trimmen van katten.

Het trimadvies is per kat/vacht verschillend, gemiddeld is het verstandig om met een langharige kat elke 3 maanden naar de trimsalon te gaan, daarna is de vacht weer makkelijker thuis bij te houden. Het is belangrijk om thuis het kammen wekelijks bij te houden met een geschikte kam en borstel.

Sommige katten komen met veel klitten of zelfs een vervilte vacht in de salon. Bij deze katten is scheren soms nog de enige en beste optie. Ook dit is mogelijk bij Trimsalon Stephanie. Na het scheren kan de vacht weer mooi aangroeien en goed bijgehouden worden om in het vervolg de klitten te voorkomen. 

Wacht niet te lang en maak een afspraak, bij het trimmen mag u als eigenaar erbij blijven, dit is voor de kat fijn en ook voor de trimster mocht er een extra handje nodig zijn bij het vasthouden van de kat tijdens de trimbehandeling. U krijgt tijdens de behandeling gelijk advies en tips over de vachtverzorging van uw kat.

 

Bekijk de prijslijst voor alle prijzen: