Nieuw: Workshop vachtverzorging op maat!

Vanaf heden is het mogelijk om een korte workshop in te plannen bij Trimsalon Stephanie. Hierbij krijgt u 1 op 1 advies en uitleg over de vacht van uw hond, welke materialen er nodig zijn voor het zelf bijhouden van de vacht (deze materialen kunt u in de salon kopen of neem uw eigen borstels en kammen mee). En gaat u na uitleg zelf aan de slag. Heel handig om meteen een goede start te maken met uw (doodle) pup

Al uw vragen kunnen tijdens de workshop worden gesteld en ik zal u tips en adviezen geven welke passen bij uw hond. Heel fijn is het om deze workshop al bij een jonge hond te volgen (dus voor 5 maanden). We kunnen dan ook meteen goed aandacht besteden aan het aanleren en trainen van de hond en oefenen met de hond te laten wennen aan de regelmatige vachtverzorgings handelingen. Deze workshop duurt voor pups onder de 5 maanden 1 uur en is de eerste keer zonder wassen en drogen (dit omdat het een hoop indrukken zijn voor een pup en een uur in de trimsalon dan lang genoeg is). De kosten van deze 1 uur durende workshop zijn €70,- exclusief materialen, deze neemt u zelf mee van thuis of leent u van de trimsalon. Aanschaffen van de materialen die passen bij de vachtverzorging van uw hond kan ook in de trimsalon, maar is vrijblijvend. 

Vervolg op de 1e workshop:

Wilt u nog meer leren dan kan er een 2e workshop ingepland worden, de 2e x zullen we ook gaan wassen en zal het gebruik van de waterblazer worden uitgelegd en kunt u met de waterblazer aan de slag in de trimsalon. U krijgt tips en adviezen terwijl u ook echt zelf aan de slag kan gaan. (vooral interessant voor doodles of krulvachten). Mocht uw hond het erg spannend vinden dan gaan we vooral aan de slag met oefenen en trainen van de hond om te zorgen dat hij/zij zich steeds beter op zijn/haar gemak zal voelen. 

Voor doodles is een waterblazer voor thuis echt een must en het gebruik hiervan kan een hoop vervilting en het noodgedwongen kortscheren voorkomen.

Natuurlijk passen we alles aan op uw wensen, kunt u aangeven waaraan u aandacht wil besteden en waar advies of tips gewenst zijn. En kijk ik mee om te begeleiden en advies op maat te geven. Zowel als in vachtverzorgings techniek als in omgaan en trainen/oefenen met uw hond. En u krijgt een hoop tips voor thuis. (Film ook gerust tijdens de uitleg, zodat u het thuis ook nog kan terug kijken en kan oefenen bij en samen met uw hond).

De duur van de 2e workshop inclusief wassen en drogen zal ongeveer 1,5 tot 2,5 uur duren. Afhankelijk van de grootte van het ras en wat nodig is qua uitleg. De hond krijgt tussendoor een pauze. Neem ook wat lekkers mee om te belonen.

Indicatie van de prijs:

Maltipoo, mini labradoodle € 115,- (1,5 tot 2 uur)

Labradoodle middelgroot en groot, Lagotto € 150,- (2 tot 2,5 uur).

Voor reserveringen mail naar info@trimsalonstephanie.nl