Spoed!

Op dit moment hebben veel trimsalons lange wachttijden ivm de enorme drukte in trimmers wereld. Steeds vaker is het bijna onmogelijk om nog op korte termijn een trim afspraak in te plannen.

Ook bij Trimsalon Stephanie is het druk met afspaken tijdens de officiële werktijden (zie de werktijden van Trimsalon Stephanie onder het kopje contact), de wachttijd voor het inplannen van een afspraak is gemiddeld 1 tot 2 maanden. Vaste klanten weten dit en plannen meestal gelijk bij het ophalen van het dier na de trimbehandeling een vervolg afspraak in of nemen 1 a 2 maanden van te voren contact op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Toch kan het soms voorkomen dat het van belang is dat de hond snel getrimd wordt (bijvoorbeeld als de vacht al begint te vervilten). U als eigenaar van de hond wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk ergens terecht kunnen. Regelmatig krijg ik telefoontjes of berichten van diereigenaren welke al meerdere trimsalons hebben gecontact, maar overal zijn lange wachttijden en uw dier is daar uiteindelijk de dupe van, want de vervilting wordt alleen maar erger.

Voor dit soort gevallen bied Trimsalon Stephanie de spoed-afspraak buiten de werktijden aan (zie werktijden onder het kopje contact). Deze spoed-afspraak zal binnen een week ingepland worden en bij uitzondering zelfs ook de volgende dag/avond of op zondag mogelijk zijn.

Voor deze extra service betaald u het spoedtarief. Bij extreme vervilting betaald u bovenop het spoedtarief ook een vilt toeslag voor de extra tijd welke hiervoor nodig is en voor het sneller slijten van de materialen. 

Stuur een WhatsApp bericht naar 06-41261605 voor de mogelijkheden, het maken van een afspraak en een prijsindicatie.