Maak een afspraak voor een puppy wenbeurt vanaf €15,00 bij trimsalon Stephanie. Voor pups tussen de 12 en 20 weken. 

Dit wenbeurtje duurt ongeveer een kwartier en is een kennismaking met trimster Stephanie, de trimsalon en met alles wat er in de trimsalon gebeurt, natuurlijk op een speelse manier en met veel koekjes als beloning en voor een goede 1e ervaring voor de pup, zodat uw hond daar profijt van heeft bij de regelmatige trimbeurtjes die komen gaan in de rest van zijn/haar leven.

Ook kunt u uw vragen rondom het trimmen en vachtverzorging stellen en krijgt u borsteladvies passend bij de vacht van uw hond. En evt. Indien nodig haartjes bij de ogen en/of achterkantje weg knippen zit hier ook bij inbegrepen. 

Liever iets meer tijd reserveren en de pup laten wassen, drogen, borstelen, dat kan tijdens de 2e puppy beurt. De kosten zijn dan €40,- (deze langere wenbehandeling kan het beste bij een 2e afspraak gedaan worden zodat ze rustig wennen aan alles). De prijs is geldig voor pups tot maximaal 5 maanden, vanaf 5 maanden wordt het een hele trimbehandeling en geldt het volledige tarief per ras).

Nieuw: Workshop vachtverzorging op maat.

Vanaf december 2022 is het mogelijk om een pup workshop in te plannen bij Trimsalon Stephanie. Hierbij krijgt u 1 op 1 advies en uitleg over de vacht van uw hond, welke materialen er nodig zijn voor het zelf bijhouden van de vacht (deze materialen kunt u tijdens de workshop lenen en evt. in de salon kopen of neem uw eigen borstels en kammen mee, dan kijken we meteen wat wel en niet past bij de vachtverzorging van uw pup). Na de uitleg gaat u zelf aan de slag. Heel handig om meteen een goede start te maken met uw (doodle) pup. Kijk voor meer info bij: workshops 1 op 1.